Evenimente

Moș Crăciun vine și în acest an la Timișoara pe… două roți! Cum îi poți ajuta pe Moșii de pe motociclete să împartă bucurii

Cei mai rapizi Moși Crăciun din România sunt la Timișoara! Și nu vin cu sania trasă de reni, ci cu motociclete care mai de care mai frumoase și împodobite de sărbători. La fel ca şi anii precedenţi, Gruparea MOTO Timișoara, împreună cu toți oamenii cu inimi mari, îți doresc să aducă puţin din spiritul Crăciunului în casele unor oameni mai puţin norocoşi.

RETIM

“Anul acesta ne vom strădui să ajutăm cateva familii. De aceea, ne propunem să contribuim fiecare dintre noi, atât cât ne permitem, din punct de vedere material, cât şi al organizării pentru sortarea şi distribuirea donaţiilor primite. Cei care doresc să aducă donaţii, o pot face în orice zi, contactând pe unul dintre membrii „Gruparea MOTO Timișoara”, la următoarele numere de telefon: 0724834248 – Dennis sau 0743163252 – Horia”, scriu cei de la MOTO Timișoara pe pagina evenimentului.

Fidelity by Iulius Mall

Donațiile pe care cei de la clubul de motociclism timișorean le strâng pot fi electrocasnice, materiale de construcții, rechizite, alimente, dulciuri sau jucării. Totodată se strâng și bani, care pot fi donați în conturile bancare sau cash. Pentru cei care vor să doneze în cont, pot folosi următorul cont bancar:

RO16RZBR0000060018815292 – Dottermann Dennis

Cumpărăturile se vor face pe 12 decembrie, iar cei care vor să încalece motocicletele alături de cei de la MOTO Timișoara o pot face pe 14 decembrie, atunci când se va merge “călare” spre cazurile găsite de voluntari.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns