duminică, aprilie 5, 2020
Evenimente

VIDEO ”Classic Rock” – Holograf revine la Timișoara, cu un concert de zile mari

Holograf dă startul unui nou turneu național – „Classic Rock”. Trupa va concerta la Filarmonica Banatul din Timișoara cu un concert ce va avea loc pe 24 februarie, de la ora 19:30.

Autenticele acorduri de chitară și ritmuri de tobe, muzica neprelucrată electronic și poveștile de dragoste vor fi prezente în cadrul show-ului „Holograf Classic Rock”. „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Banii vorbesc”, „Cât de departe”, „De câte ori să te iubesc” sau „Pierd înălțimea din ochii tai” se numără printre piesele pe care trupa le va cânta.

Holograf, una dintre cele mai apreciate trupe din România, și-a început activitatea în 1978. Discografia formației Holograf cuprinde peste 25 de materiale audio și video, cel mai recent fiind albumul de studio, „Life Line”, lansat în 2015.

În martie 2019, trupa a revenit după o pauză de doi ani cu single-ul „Pierd înălțimea din ochii tăi”. Melodia este compusă de Dan Bittman și mixată de reputatul producător britanic Matt Lawrence.

După aproape 40 de ani de activitate, Holograf își continuă drumul în muzică în formula: Dan Bittman (voce), Edi Petroșel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) și Iulian Vrabete (bass).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns