Locuri din Banat

Cum puteți să aflați totul despre una din cele mai frumoase și spectaculoase zone ale României

Banatul Montan este dezvăluit în toată splendoarea într-o carte, care nu ar trebui să lipsească din biblioteca bănățenilor, dar nici din cea a tuturor românilor care au vizitat sau își propun să viziteze acest ținut binecuvântat.

RETIM

Albumul „Banatul Montan – Ghid turistic” este o culegere minunată de frumuseți, care trebuie descoperite prin lectură, însă și prin prezența la fața locului.  Cartea nu face altceva decât să vă stârnească curiozitatea, după care setea de a admira locuri frumoase o puteți potoli doar venind în acest paradis, unde natura a fost extrem de generoasă.  Fiind foarte frumos ilustrată, cartea este recomandată inclusiv copiilor ca o extraordinară lectură de cultură generală.

Fidelity by Iulius Mall

„A citi…a călători” este îndemnul autorului Gheorghe Popovici, care a strâns în jurul său mai mulți tineri cărora le-a insuflat dragostea pentru munte, pentru natură și pentru Banat.

„Ghidul pe care vi-l propunem pentru a (re)descoperi frumusețile Banatului Montan are 800 de pagini color, cu imagini de neuitat. Având ca model ghidurile internationale din seria „TOP 10”, ghidul turistic „Banatul Montan” este o carte de zece: 10 atracții unice, cu câte 10 obiective pentru fiecare zona: Semenic, Aurora Banatului(Munții Aninei), Scorilo(Muntele Mic – Poiana Mărului – Poiana Ruscă), Băile Herculane(Munții Cernei și Domogled) și Clisura Dunării(de la Baziaș la Cazane); 10 orașe bănățene cu 10 viziuni; 10 evenimente de seamă; 10 trasee turistice tematice; 10 legende și adevăruri de povestit; 10 mănăstiri”, arată autorul.
Poți avea GHIDUL TĂU, fie în format ELECTRONIC, fie in format TIPARIT!
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi acest formular: https://banatul-montan.ro/produse sau să suni la 0751085092!

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns