miercuri, septembrie 22, 2021
Evenimente

Cursa colorată de 5 kilometri în capitala Banatului are loc în weekend

Cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea. Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractia nebuna, The Color Run™ este o cursa necronometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs. La Timișoara, cursa are loc sâmbătă, 11 septembrie.

Regulile distractiei sunt:

Incepi cursa in haine albe!

Finish-ul te gaseste colorat!

Tot ce trebuie sa faca participantii este sa respecte aceste doua reguli simple, pentru a se distra cat mai bine. Distractia continua si dupa incheierea cursei, cu o zona de eveniment unde folosim din nou pudra colorata din belsug, pentru o explozie de fericire si experiente memorabile, fara a mai pune la socoteala milioanele de combinatii de culori intense. 

Credeti-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume! Evenimentul a debutat in 2011, in Statele Unite ale Americii, si in 2014, in Romania! Doar in 2015, peste 5 milioane de alergatori au luat startul in +225 de evenimente din peste 50 de tari!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?