Oameni din Banat

Ajută și tu la strângerea celor două tone de monede pentru copiii cu afecțiuni hemato-oncologice

Academia Mămicilor din Timișoara organizează, în perioada 06 septembrie – 04 octombrie, a doua ediție a campaniei “Două tone de monede” pentru copiii cu afecțiuni hemato-oncologice, spitalizați la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara. Cutia pentru donații se află în zona centrală a Timișoarei, în Piața Victoriei, chiar în spatele monumentului dedicat Revoluției din 1989.

RETIM

”Banii sunt destinați achiziționării de medicamente de specialitate, care acum lipsesc de pe piața farmaceutică românească. Fără aceste medicamente, din păcate evoluția și starea de sănătate a micuților este pusă mereu sub semnul întrebării.  Împreună putem schimba destine, iar puterea comunității poate face magie, așa cum ni s-a confirmat, deja, de nenumărate ori!”, arată Academia Mămicilor.

Fidelity by Iulius Mall

Campania este la a doua ediție, prima ediție desfășurându-se în 2018, campanie în care a fost depasit targetul de 2 tone, fiind strânsă suma de 32.000 de euro pentru medicamentele necesare copiilor cu afectiuni hemato-oncologice.

Acțiunea este organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, în parteneriat cu Departamentul de Asistență Socială din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Sociologie și Psihologie, Centrul de excelență Arad, BRD, Asociația In Edu, A.P. Autosystem Srl ,Ornella Design, SAR Security și Alexandra Macean – Voice over Artist.

Asociaţia Academia Mămicilor din Timişoara a fost fondată în anul 2014 de către 10 cadre didactice universitare din cadrul Departamentului de Asistență Socială (Universitatea de Vest din Timişoara) cu scopul de a promova și susţine educația, cercetarea și asistenţa socială. Creșterea calității educației în România reprezintă una dintre prioritățile asociației care prin intermediul informării corecte și în mod constant a părinților și cadrelor didactice (factori decizionali în formarea unei generații de copiii sănătoși, independenți și fericiți) își propune să aducă schimbarea atât de necesară în domeniul educației. Asociaţia Academia Mămicilor derulează proiecte educaționale și sociale prin implicarea comunității și voluntarilor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns