Evenimente

Diagnostic rezervat… dar plin de comedie pentru iubitorii teatrului din Timișoara

O piesă de teatru care face haz de necaz, Diagnostic rezervat se joacă pe scena teatrului timișorean la final de februarie.  Un accident de bicicletă, un jaf armat și o valiză cu trei milioane de lire sterline pe care toată lumea o caută. Acestea sunt ingredientele principale ale piesei de teatru „Diagnostic rezervat”, o comedie extraordinară adaptată după textul autorului francez Jean Pierre Martinez, care îi aduce laolaltă pe Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, Cătălina Grama (Jojo)/Doina Teodoru, Claudiu Maier, Damian Victor Oancea, 1Q Sapro și Teodor Sofian. O distribuție de excepție care promite două ore de hohote de râs, într-un carusel al schimbărilor de situație și al evenimentelor neprevăzute.

RETIM

Politicianul Quentin (Damian Victor Oancea) și Beatrice, sora lui (Anca Sigartau), sunt membrii ai upper class-ului londonez. Ambii au un statut social foarte bun, nicio problemă financiară și reprezintă persoane de succes. Au însă și un frate, Raymond (Teodor Sofian), pe care îl consideră ratatul familiei și cu care nu țin legătura până când…primesc un telefon care îi anunță că fratele lor tocmai a suferit un accident și se află în comă la spital.

Fidelity by Iulius Mall

Totul se precipită atunci când ajunși la spital află că accidentul a fost de fapt determinat de un jaf armat în urma căruia Raymond și complicele său au furat 3 milioane de lire sterline. La spital își face apariția și Peggy (Claudiu Bleonț), partenera lui Raymond, care numai parteneră nu se dovedește a fi…

Doctorul Killhem (Claudiu Maier), asistenta Diggold (Catalina Grama – Jojo / Doina Teodoru) și detectivul McManaggal intră și ei în acest joc de “care pe care”, totul pentru a pune mâna pe valiza cu bani care e de negăsit…sau poate nu?

Piesa se joacă la Timișoara pe 24 februarie. Detalii găsiți aici.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns