Evenimente

VIDEO Diva Magiei, LEA KYLE, pe scena festivalului Time for Magic de la Timișoara

TIME FOR MAGIC” își continuă și anul acesta misiunea de a pune Timișoara pe harta internațională a magiei, aducând pe scena festivalului unele dintre cele mai importante nume din lumea iluzionismului, în perioada 3-7 octombrie.

Fidelity by Iulius

Cu un talent incredibil și un stil unic, LEA KYLE cucerește inimile publicului de pretutindeni, iar anul acesta Time for Magic face posibilă întâlnirea cu cea care este considerată Diva Magiei și Numărul 1 Mondial la Quick Change Magic.

RETIM

Inovațiile sale la categoria Quick Change Magic au transformat-o într-un superstar la America Got Talent unde a primit Golden Buzz.

Născută într-o familie de artiști din sudul Franței, Lea Kyle a descoperit magia încă de la o vârstă fragedă. Astăzi, este recunoscută ca unul dintre cei mai influenți magicieni ai timpului nostru.

Spectacolele ei sunt o îmbinare uimitoare de tehnologie avansată, dans și iluzii incredibile. “Una dintre cele mai distincte caracteristici ale show-urilor  Leaei Kyle este abordarea modernă și inovatoare a magiei. Fiecare mișcare este atent coregrafiată și sincronizată cu misterioasele iluzii, creând o experiență captivantă pentru public.”, Minodora Magică, project manager.

Popularitatea ei a crescut rapid, fiind invitată să performeze în spectacole grandioase la nivel mondial și să participe în emisiuni de televiziune de prestigiu. Recunoașterea criticii și iubirea publicului au adus-o în lumina reflectoarelor, iar ea a transformat fiecare spectacol într-o experiență unică pentru cei prezenți.

 • Léa a participat în 2018 la primul său concurs de magie în cadrul Festivalului Internațional Villebarou, pe care l-a câștigat. Din acea zi a putut să trăiască din pasiunea ei și a devenit magician profesionist.
 • ​În 2019, a fost selectată să participe la Campionatele franceze de magie de la Mandelieu la Napoule. Ea a câștigat premiul publicului, premiul I la magie generală și titlul de campioană a Franței 2019.
 • ​Léa a participat la emisiunea Penn and Teller: Fool Us, o emisiune americană celebră difuzată în august 2020 și filmată în Las Vegas.
 • Ea a reușit să blufeze două nume mari în magie cu Quick Change Act și a câștigat Trofeul FU.
 • ​În octombrie 2020, Léa a primit Mandrake d’or, o distincție înaltă în lumea magiei.

​Lea Kyle nu este doar o magiciană extraordinară, ci și o sursă de inspirație pentru tinerii artiști. Într-o lume dominată de bărbați, Lea a reușit să se impună și să își câștige respectul, devenind o susținătoare a femeilor care vor să performeze în acest domeniu. Ea susține cu pasiune talentul și creativitatea, încurajând noi talente să-și urmeze visul magic.

În spatele fascinației scenelor, Lea este cunoscută ca o persoană implicată în cauze caritabile și în sprijinul comunităților vulnerabile, aducând magie și speranță în viețile celor aflați în nevoie.

“Lea Kyle este o magiciană excepțională și un artist complet, care reușește să impresioneze și să inspire prin talentul său remarcabil și generozitatea inimii sale. Cu fiecare spectacol, ea aduce lumina magiei în sufletele oamenilor și ne arată că visurile pot deveni realitate prin credință și pasiune.”, spune Lorenzo-Cristian, fondatorul Time for Magic.

O puteți întâlni pe Lea Kyle, adevărata minune a magiei moderne, la Time for Magic, în octombrie la Sala Constantin Jude (fostă Olimpia) din Timișoara, la Magic Gala Show. Anul acesta organizatorii își surprind publicul cu un concept nou, festivalul având spectacole care se vor desfășura pe mai multe scene din Timișoara, în 3 limbi diferite:

 • 3 octombrie – Spectacol de Magie în Limba Germană la Cinema Victoria
 • 3 octombrie – Spectacol de Magie în Limba Engleză la Sala Capitol a Filarmonicii Banatului
 • 5 octombrie – CloseUp Magic și Street Magic (intrarea liberă, urmează să anunțăm locația)
 • 5 octombrie – Fun Club cu întrebări și povești despre arta iluzionismului spuse de însuși faimoșii magicieni (intrarea libera, urmează să anunțăm locația)
 • 5 octombrie – Human Demonstration, o mega iluzie outdoor (intrarea liberă, urmează să anunțam locația)
 • 7 octombrie – MAGIC GALA SHOW cu Campionii mondiali și Superstarurile Internaționale, toți pe aceeași scenă la Sala Sporturilor Constantin Jude.

Atenție! Primele 200 de bilete sunt la 50% reducere.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns