duminică, septembrie 20, 2020
Evenimente

Douăzeci de crame își dau întâlnire într-un parc din Timișoara în weekend

Nu mai puțin de 20 de producători de vin din România și străinătate își dau întâlnire în weekend în Parcul Rozelor din Timișoara. Evenimentul, intitulat “VINo-n PARC”, îi așteaptă pe toți iubitorii de vinuri delicioase și mâncăruri care se potrivesc licorii lui Bachus să participe la eveniment.

Porțile festivalului dedicat vinului se deschid vineri, 27 septembrie, la orele 15 după-masa. Festivalul ține până duminică seara, 29 septembrie, astfel că toți iubitorii de vin și mâncare bună își pot răpi câteva ore din weekend și veni să viziteze festivalul.

“VINo-n PARC este un eveniment care reunește vinuri, mâncare, muzică și prietenie. Un alt fel de get-together de weekend – o cramă în mijlocul orașului. Putem spune că e rețeta noastră  minunată a cărei ingrediente vor fi întâlnirile între prieteni și familie, combinate cu degustări și noi descoperiri culinare. Un mix de weekend cu cultură, pasiune și voie bună”, spun organizatorii.

Festivalul este la prima ediție în acest an. Timișoara s-a făcut remarcată de-a lungul timpului ca o destinație turistică și de business ideală pentru fanii vinurilor, mai ales datorită cramelor din Banat unde anual se produc băuturi de cea mai bună calitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori: