Evenimente

Festivalul Codru se mută din pădure în inima Timișoarei. Sister Bliss de la Faithelss, Patrice, Calum Scott și Editors pe scena din Parcul Central

Ediția de anul acesta a festivalului Codru vine cu o mare surpriză pentru fani. Evenimentul se mută din Pădurea Bistra în inima Timișoarei, în Parcul Central din oraș.

RETIM

Noul concept de festival aduce farmecul naturii în centrul orașului.

Iulius Town

„Anul acesta avem parte de cea mai importantă ediție a festivalului Codru. Va fi prima ediție ce se va desfășura în Parcul Central din Timișoara. Mutarea festivalului în inima orașului nu doar că menține nota verde, dar o și amplifică prin utilizarea resurselor sustenabile și accesul facil pentru participanți. Festivalul devine astfel un model de sustenabilitate urbană și un exemplu de cum se pot organiza evenimente de anvergură fără a compromite mediul înconjurător”, a declarat Victor Balaniuc, co-fondator și General Manager Codru Festival.

Organizatorii au anunțat și numele celor care vor urca pe scenă la Timișoara, între 30 august și 1 septembrie: Calum Scott, Editors, Sister Bliss de la Faithless, Patrice, Wilkinson, Vița de Vie sau Vama.
Organizatorii au pregătit anul acesta o selecție a unora dintre cei mai îndrăgiți artiști de renume internațional din diferite genuri muzicale. Calum Scott revine în România, alături de Editors, Sister Bliss de la Faithless, Patrice și Wilkinson.

Festivalul va avea loc între între 30 august și 1 septembrie, cuprinde două scene principale, concerte live, DJ set-uri, instalații artistice (land art), performance-uri și zone special amenajate pentru copii.

Pe lângă trupe deja consacrate, Codru a lăsat scena deschisă și pentru artiștii locali. Lineup-ul internațional este completat de o serie de artiști îndrăgiți de la noi precum Vița de Vie, Vama, Erika Isac, Ian, Nane, Nouă Unșpe, Oscar, Puya, Rava.

Biletele pentru ediția de anul acesta a festivalului CODRU se pot cumpăra de pe www.codrufestival.ro.
Aflat la cea de-a patra ediție, Codru a fost inclus de două ori în top 10 festivaluri din Europa la categoria Best Medium Festival în cadrul European Festival Awards.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:
Marius Ionescu
the authorMarius Ionescu

Lasă un răspuns