Evenimente

Festivalul Veverițelor la Buziaș: Cele mai bune sarmale din Banat, pe muzica lui Pepe, Alexandra Ungureanu și Direcția 5

Gustă cele mai bune sarmale din Banat, pe ritmurile muzicii tale preferate!

Spectacole cu Pepe, Alexandra Ungureanu și Direcția 5, nu departe de Lugoj la final de lună. Evenimentele se întâmplă la Buziaș, o destinație de weekend favorită pentru lugojeni, cu ocazia Zilelor Culturii Buzieșene.

RETIM

Concertele și restul evenimentelor sunt programate pentru perioada 31 mai – 2 iunie. Acestea încep pe 31 mai, când la Casa de Cultură a orașului Buziaș are loc un simpozion care va marcha cei 200 de ani de existență ai orașului – stațiune. La întâlnire vor participa istorici, oameni de cultură și alți invitați.

Fidelity by Iulius Mall

Pe 1 și 2 iunie sunt programate Zilele Veveriței și Zilele Colonadei. Pe data de 1 iunie vor urca pe scena de spectacole Directia 5, Pepe si Alexandra Ungureanu. Mâine zi, pe 2 iunie, va avea loc un spectacol folcloric la care vor participa soliști îndrăgiți de muzică populară din Banat și nu numai. Bucătarii vor pregăti cele mai bune sarmale din Banat, din rețete celebre ce se prepară de generații încoace.

Ca de obicei, la evenimentele de la Buziaș sunt așteptați să participe mii de oameni din tot județul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns