Locuri din Banat

FOTO Cât de bine arată Lotus Mellow, locul perfect unde să te relaxezi și să te deconectezi de la stresul cotidian

Dacă v-ați săturat și vă obosește tot mai tare freamătul orașului aglomerat, puteți să încercați să vă relaxați într-un loc de basm, la câțiva kilometri de orașul Lugoj.

RETIM

O familie din Valea Lungă și-a transformat casa și grădina într-un paradis. Lotus Mellow – Lounge & Camping, de la Valea Lungă, nr.57, este locul unde intrați într-o lume de poveste și uitați de grijile cotidiene pentru câteva ore.

Fidelity by Iulius Mall

„Proiectul Lotus Mellow reprezintă exprimarea sufletului și a valorilor spirituale. Aici sunt bineveniți toți cei care caută liniște, relaxare și doresc să se regăsească prin lecturi unice. Punem la dispoziție cărți din literatura vedică, foarte puțin cunoscută publicului larg, gustări și dulciuri deosebite. Acest concept a fost gândit de fiica mea, Iris, care de fapt este și sufletul proiectului Lotus Mellow (în traducere însemnând dulceața florii de lotus). Se dorește a fi o oază de liniște, un centru cultural și un loc al copilăriei și bucuriei. Aici nu există prețuri, ci funcționează pe donații. Fiecare donează atât cât simte și cât își permite”, spune Adriana Olariu, proprietara campingului.

Locul este deschis între orele 10:00 si 22:00 pentru Lounge și non-stop pentru Camping.

„Câteodată simțim nevoia să evadăm din rutină sau poate din agitație. Să fugim de lume și să ne ascundem într-un colț liniștit. Sau poate dorim să descoperim cărți unice și să le citim pe nerăsuflate, relaxați într-un hamac. Indiferent care este motivul, Lotus Mellow este locul perfect”, spune Adriana.

Pe lângă cărțile de calitate, proprietarii vă așteaptă cu cafea, limonadă, ceai, gustări, dulciuri pentru copii, muzică bună și 2.000 mp spațiu verde de care vă puteți bucura. NU se servesc băuturi alcoolice! Mâncarea este vegetariană și este achiziționată de la restaurantul timisorean Radha Cuisine.

Nu există prețuri pentru ceea ce consumați. Conceptul „Lotus Mellow” funcționează din donații. Așa că rămâne la aprecierea fiecăruia cu cât vrea să contribuie la acest proiect.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns