vineri, februarie 3, 2023
Locuri din Banat

FOTO Câte milioane de euro costă cel mai important domeniu de turism din Timiș, cu parc de aventură, restaurante și centru de echitație

Sursa foto/Facebook Domeniile Herneacova

Domeniul Herneacova,  ridicat de omul de afaceri Georgică Cornu, cunoscut și ca „regele asfaltului” din Banat, este scos la vânzare de către cea mai importantă agenție de imobiliare din Timișoara. Prețul de pornire este de 7.000.000 de euro.

Iulius Town

Domeniul se află la 30 minute de Timișoara și include 156 ha de teren (pădure, pășune, teren agricol, drumuri și terenuri construibile), cu un parc de aventură frumos pentru toate categoriile de vârstă, un centru și o școala de echitație, restaurant și opțiuni de cazare, în căsuțe care au fost deja construite.

Separă corect deșeurile în 30 de secunde!

De asemenea, iubitorii mersului pe bicicletă au disponibile trasee prin pădure, la Herneacova aflându-se al treilea traseu din România ca nivel de dificultate.

Crama Aramic


Din 2017, Domeniul Herneacova a intrat în calendarul oficial competițional ca loc de desfășurare a competițiilor naționale și internaționale ecvestre, odată cu organizarea primului concurs internațional de sărituri peste obstacole.

Sunt amenajate 4 terenuri de echitație dotate cu toate utilitățile, grajduri și drumuri de acces. Are, printre dotări, boxe pentru cai, cu dimensiuni de 3,30m/3m. Fiecare boxă este dotată cu câte o adăpătoare automată şi sisteme performante de ventilație. Zona funcțională a grajdurilor are spații pentru curățat caii şi spălat harnașamentul, grupuri sanitare, loc pentru activitatea veterinarului şi loc special pentru potcovit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns