Locuri din Banat

FOTO Scena din Piața Traian: Cum Ana Munteanu a lăsat politica pentru a crea un nou epicentru cultural

Scena este visul devenit realitate al fostului consilier local Ana Munteanu. Actriță de profesie, Ana Munteanu a fost implicată în numeroase proiecte sociale, de la *Verde pentru Biciclete* la *Borcanul cu Ulei*. A făcut parte din echipa USR Timiș în perioada în care Dominic Fritz a câștigat primul său mandat de primar, însă cariera ei politică a fost scurtă. Aceasta a demisionat atât din partid, cât și din Consiliul Local, invocând motive profesionale.

RETIM

„Am intrat în politică venind din societatea civilă, iar, cum sângele apă nu se face, după acești ani îmi este clar că pot contribui mai mult înapoi în comunitate, la firul ierbii. Planul meu era să îmi finalizez mandatul de consilier local și abia apoi să mă retrag din politică. Însă, din motive profesionale, am decis să mă retrag atât din partid, cât și din funcția publică pe care o dețineam”, a anunțat Ana Munteanu la începutul anului 2024.

MINA Pop-Up 3 octombrie - 12 ianuarie

Noul ei drum se numește Scena. Situată în Piața Traian, la nr. 6, la colțul cu strada Anton Pann, Scena este un centru cultural care găzduiește concerte, spectacole de teatru, stand-up comedy, jam session-uri, poezie și alte evenimente culturale. Spațiul dispune de un mic bar, un loc dedicat copiilor și, bineînțeles, o scenă.

„Intim. Personal. Cald. Exact așa cum ne dorim să fie evenimentele de la Scena. Am vrut un loc de întâlnire pentru tot ce este frumos și benefic pentru suflet și minte… și ne ținem de plan”, a scris Ana Munteanu pe pagina sa de Facebook.

SURSA FOTOGRAFII: Facebook/Scena

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:
Marius Ionescu
the authorMarius Ionescu

Lasă un răspuns