Evenimente

Gărâna Jazz Festival 2021! Cine sunt cântăreții faimoși care vor cânta la ediția din acest an

Photo: Gărâna Jazz Festival/Facebook -Ioana Taut -

Organizatorii Gărâna Jazz Festival 2021 anunță lista primilor invitați care vor ajunge în acest an pe celebra scenă din Poiana Lupului. Timp de cinci zile, în perioada 7-11 iulie, dacă restricțiile sanitare vor permite, la cea de-a XXV-a ediție a festivaului, vor fi prezenți reprezentanți ai genului din întreaga lume.

RETIM

Printre numele mari care ajung în Banatul Montan sunt: Avishai Cohen, Lars Danielsson, Nils Petter Molvaer, Trygve Seim, Shri Sriram, Bugge Wesseltoft, David Helbock, Vincent Peirani & Émile Parisien, Francesco Bearzatti, Vasko Atanasovski și Mohini Dey.

Fidelity by Iulius Mall

„În funcție de scenariile lansate de autorități, și ne referim aici la restricțiile sau, dimpotrivă, ridicarea restricțiilor în desfășurarea evenimentelor culturale, vom anunța în săptămânile următoare informații legate de achiziționarea biletelor și alte evenimente plănuite pentru această ediție”, anunță organizatorii.

Ediția din acest an este una aniversară și organizatorii și-ar dori să fie una deosebită.

Pentru Ediția a XXV-a Gărâna Jazz Festival, vă așteptăm în perioada 7-11 iulie 2021, în Poiana Lupului, să celebrăm împreună, timp de 5 zile, un sfert de secol de jazz la poalele Semenicului. O parte dintre muzicienii nevoiți să își anuleze concertele în 2020 au răspuns afirmativ participării la Ediția din 2021. Îi așteptăm cu nerăbdare să urce pe scenă. Deși 2020 s-a dovedit un an dificil pentru majoritatea muzicienilor, anul trecut au fost lansate numeroase albume remarcabile, multe urcând rapid în fruntea topurilor muzicale. Câteva dintre ele (poate cele mai bune) le puteți asculta live în această vară, în Poiana Lupului. Am pregătit pentru Ediția a XXV-a o serie de evenimente (lansări și expoziții) și o scenă plutitoare pe Lacul Trei Ape”, spun cei care au pregătit ediția din acest an.
Programul pe zile urmează să fie anunțat după definitivarea line-up-ului. Mai multe detalii despre cazare, transport şi vacanța la Gărâna Jazz Festival sunt disponibile pe www.garana-jazz.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns