Evenimente

Horațiu Mălăele și Ion Caramitru, în ”Dineu cu proști” pe scena Operei din Timișoara

Horațiu Mălăele și Ion Caramitru vor fi prezenți pe scena Operei din Timișoara în comedia ”Dineu cu proști” de Francis Veber.

RETIM

Spectacolul, pus în scenă de Ion Caramitru, este unul dintre cele mai de succes ale Naţionalului bucureştean, la zece ani de la premiera din octombrie 2010. Comedia autorului francez Francis Veber, supranumit în ţara natală „regele farsei“, ”Dineu cu proşti” îi are în distribuţie pe Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele. Montarea tratează într-o savuroasă cheie comică tema larg răspândită a prostiei, într-o distribuţie din care mai fac parte actori precum Medeea Marinescu, Teodora Mareş, Alexandru Bindea sau Alexandru Georgescu.

Iulius Town

„Dineu cu proşti este un gen de comedie pe care nu te apuci s-o reprezinţi public dacă nu ai un actor de talia lui Horaţiu Mălăele, care să preia rolul principal şi să-l ducă cu succes atâta timp. Cred că privind retrospectiv la galeria de mari actori care s-au succedat până la el, doi dintre ei ar fi putut să joace de-a lungul timpului: Grigore Vasiliu Birlic şi Marin Moraru”, spunea Ion Caramitru după reprezentaţia cu numărul 200 a spectacolului

Spectacolul se va juca luni, 17 februarie, de la ora 20.00,pe scena Operei Naţionale din Timişoara.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns