Evenimente

Îndrăgostiți de Amintiri! Concurs organizat de Muzeul Național al Banatului

Muzeul Național al Banatului vă provoacă să scotociți prin albumele cu poze vechi de familie şi să vă înscrieți cu ele la cea de-a doua ediţie a concursului ”Îndrăgostiți de Amintiri”.

Fidelity by Iulius

”Arată-ne ce-nsemna pe vremuri dragostea, trimițându-ne o fotografie din colecția ta! Deschide cufărul cu amintiri, alege o fotografie „îndrăgostită” și trimite-ne-o pe e-mail. Ți-am pregătit premii în valoare de 2500 lei, dar și o expoziție cu vernisaj”, transmit reprezentanții muzeului.

RETIM

Pentru a participa trebuie să trimiteți pe concursmnab@gmail.com o fotografie „vintage” (din arhiva proprie) care să simbolizeze „îndrăgostiții”, la care să faceți o scurtă prezentare. Vor fi luate în considerare doar fotografiile dinainte de anii ’90. E-mail trebuie să cuprindă și numele, prenumele, vârsta și numărul de telefon.

Termen limită: miercuri, 23 februarie 2021, ora 12.00.

Toate fotografiile vor fi postate pe paginile de Facebook și Instagram ale muzeului și vor putea fi votate până marți, 1 martie, ora 12.00. Anunțarea câștigătorilor o vom face 2 ore mai târziu – în funcție de numărul voturilor primite.

”Vor fi trei premii, cinci mențiuni: Premiile sunt în valoare de 2.500 lei, după cum urmează: locul I – sculptură tematică a unui artist local, locul II – tablou tematic al unui artist local, locul III – cărți oferite de Muzeul Național al Banatului, iar câştigătorii mențiunilor vor primi pachete promoționale MNaB (agendă, calendare, pix); fiecăruia dintre cei opt câștigători i se va oferi o diplomă de participare, iar primele 30 de lucrări vor fi selectate în vederea organizării unei expoziţii tematice”, mai arată cei de la MNaB.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns