Nimic nu e mai bun decât o porție mare de fructe de mare făcute la ceaun, alături de un desert pe cât de dulce, pe atât de aromat cum doar în Turcia poți găsi. Din fericire, nu trebuie să luați un avion spre Istanbul pentru a vă bucura de această experiență. În perioada 1-3 noiembrie, în Parcul Rozelor din Timișoara va avea loc un minifestival al deliciilor turcești și fructelor de mare.
La eveniment pasionații de dulciuri turcești vor putea gusta din peste 30 de sortimente de baclava, dulcele național al Turciei, cu arome de caimac, fistik, nucă, migdale și multe altele. Totodată, vor fi puse la vânzare plăcintele turcești care dau pe spate orice gurmand, kunefe, su boregi, gozleme, sigara boregi și alte sortimente.
Nu doar dulciurile vor fi la mare căutare la festival, ci și fructele de mare, care vor fi gătite de către cei de la Le Oac Oac Bistro. Programul evenimentului este în fiecare zi, de la orele 12:00 la 21:00.