Locuri din Banat

Locul din Banat în care puteți să vă bălăciți în piscină cu apă termală în toiul iernii

Începând cu 3 decembrie, piscina cu apă termală dintr-o comună din Timiș se redeschide iubitorilor de bălăceală. Locația va rămâne deschisă până la sărbători și va putea fi vizitată chiar în a doua zi de Crăciun. Ștrandul termal de la Lovrin, localitate aflată la mică distanță de Timișoara, este unul dintre cele mai îndrăgite locuri de petrecere a timpului liber de către timișeni.

Distractie pe patine

Ștrandul are program de marți până duminică, între orele 9 și 21 seara în afară de ultima zi, când programul este doar până la 19 seara. Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii sau pensionari. Locația dispune și de saună care costă 10 lei pentru 15 minute, teren de sport care poate fi închiriat cu 60 de lei ora și camere de hotel care pot fi închiriate cu 100 de lei pe noapte.

RETIM

Ștrandul Termal de la Lovrin, recent modernizat, se află la mai puțin de 50 km de Timișoara, pe DN6. Apa termală ajunge în bazin la o temperatură de 32 de grade Celsius, fiind total mineralizată, sulfuroasă, bicarbonatată, clorurată, bromurată, sodică și hipotonă. Se recomandă mai ales pentru reumatismul degenerativ și cel articular.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns