Evenimente

Mai mulți sportivi faimoși vor fi profesori de sport, pentru o zi, pentru elevii unui liceu din Timișoara

foto arhiva

Dan Alexa, antrenorul ASU Politehnica Timișoara și Marius Sadoveac, handbalist la SCM Politehnica Timișoara și component al lotul național de handbal, vor fi Profi de sport marți, de la ora 11:00, pentru elevii de la Liceul cu Program Sportiv “Banatul“ Timișoara, în proiectul Proiectul WoW Europe.

RETIM

Alături de cei doi, vor mai fi alți cinci “Profi de sport“ speciali: Flavius Biea (campion mondial și european la box), Petru Brîndușan (antrenor emerit de lupte libere la CSȘ nr. 1 Timișoara), Sebastian Gavrilă (director CSȘ nr. 1 Timișoara), Ciprian Bălănescu (atlet care deține 48 de titluri de campion național la duatlon, triatlon și half ironman) și Vera Gavrilă (șef de catedră la secția de baschet de la CSȘ Bega Timișoara).
Programul “Azi sunt Profu’ tău de sport!” face parte din proiectul European „WoW Europe”, conceput și accesat de Asociația AMA EVENTS și coordonat de Asociația Junior Sport. Proiectul WoW Europe este cofinanțat de Comisia Europeană prin Programul European Erasmus+ Sport, Not-for-profit European Sport Events, fiind aliniat la obiectivele specifice urmărite în domeniul sportului, respectiv, „încurajarea participării la sport și activitate fizică, în special prin sprijinirea punerii în aplicare a orientărilor UE privind activitatea fizică.”
Toate detaliile despre Proiectul WoW Europe, un proiect european de anvergură, inițiat în România, pe site-ul https://woweuropeproject.eu/ și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Proiectul-WoW-Europe.

Iulius Town

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns