INEDIT

O facultate din Banat, cea mai bună în domeniul ei din toată România

Ingineria Civilă, un domeniu de studii din cadrul Facultății de Construcții a Politehnicii din Timișoara, este cel mai bun din toată țara potrivit unei evaluări a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Politehnica Timișoara, una dintre școlile cele mai vânate de către studenți din Banat și chiar toate colțurile lumii, se clasează pe primul loc în topul facultăților de construcții din România.

Distractie pe patine

SNSPA a clasat Facultatea de Construcții timișoreană pe locul întâi bazându-se pe mai multe criterii de bază, cum ar fi calitatea resursei umane, performanța și impactul activității științifice, câte fonduri a atras școala spre cercetare științifică, capacitatea de cercetare și cea instituțională, printe altele.

RETIM

Începând cu anul 2017, facultatea a înregistrat un “boom” de popularitate printre studenții noi, aceștia alegând școala cu peste 83% mai mulți în 2020 față de primul an de creștere. În 2020, cea mai mare creștere la admitere a fost la Construcții, din toate specialitățile Politehnicii. Din punct de vedere al locurilor de muncă, acest domeniu rămâne în topul absolut al beneficiilor pe care viitorii ingineri le vor primi odată angajați.

Funcționând încă din 1941, Facultatea de Construcții a UPT oferă specializare pentru Construcții Civile și Industriale. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns