Evenimente

O nouă ediție Retro Summer Party va avea loc sâmbătă, 6 iulie 2024, la Sasca Montană FOTO

Sâmbătă, 6 iulie 2024, la Sasca Montană, va avea loc o nouă ediție a Retro Summer Party. Începând cu ora 18:00, în Zăvoiul Popii, pe malul râului Nera, vor răsuna ritmurile muzicii anilor ’70, ’80 și ’90, mixate de DJ-ul timișorean Jean Pierre. Evenimentul promite o seară plină de distracție, care se va prelungi până târziu în noapte, datorită prognozei meteo favorabile.

RETIM

„Voia bună și distracția de anul trecut de la Retro Summer Party ne-au determinat să o luăm de la capăt și anul acesta și să organizăm a doua ediție a evenimentului. Vremea se anunță bună și poiana din Zăvoiu’ Popii este pregătită să-și primească oaspeții iubitori ai muzicii bune a anilor ’70-’90,” a declarat Andreea Răducan, unul dintre organizatori.

Fidelity by Iulius Mall

Evenimentul a fost inițiat anul trecut de Andreea, Claudia și Andreea, din dorința de a reedita verile copilăriei petrecute pe Nera și de a asculta muzică bună la Sasca. Retro Summer Party evoluează într-un eveniment comunitar, prin implicarea sătenilor și a administrației publice locale.

Muzica bună și fotografia unesc oameni la Retro Summer Party

Sunetele muzicii se vor răspândi peste Munții Aninei și prin Cheile Nerei, ajungând până în Valea Almăjului. Anul acesta, doi noi pasionați de frumos, natură, turism și fotografie, Claudiu Vatau și Nicolae Șușara, se alătură evenimentului. Ei vor prezenta o expoziție de fotografie în aer liber.

„După participarea la prima ediție, unde am cunoscut entuziasmul organizatorilor și după feedbackul pozitiv primit pentru expoziția POVEȘTI ÎN RAME. Din Valea Almăjului prin Banatul Montan, de la Timișoara, am decis să dau o mână de ajutor în acest an. Cred că promovarea turismului din Caraș-Severin trebuie să fie o prioritate pentru toți, fie privați, fie administrații publice, și împreună să mișcăm lucruri,” a declarat Claudiu Vatau, antreprenor în turism și specialist în marketing.

La această ediție a Retro Summer Party, participanții se vor putea bucura de o experiență virtuală prin Banatul Montan, folosind ochelari VR. Această incursiune virtuală va permite descoperirea a 150 de obiective turistice din Banatul Montan, prezentate în cadrul unui tur virtual interactiv realizat de Consiliul Județean Caraș-Severin.

Energia și hidratarea vor fi asigurate de Autobuzul cu bunătăți. Intrarea este liberă. Așadar, cu mic cu mare, sunteți așteptați sâmbătă, 6 iulie, începând cu ora 18:00, în Zăvoiul Popii din Sasca Montană, pentru a vă bucura de frumos și a petrece până în zori pe muzică bună.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns