Locuri din Banat

Patru oferte pentru realizarea proiectului privind construirea unui stadion nou de rugby, la Timișoara

Miercuri, la ora 15, a expirat termenul final de depunere a ofertelor pentru achiziționarea serviciilor de expertizare și proiectare, care vizează modernizarea și extinderea stadionului de rugby din Ronaț. S-au primit patru oferte de la:Studio Art Construct, Filips Art Design, SC HMS PROIECTARE SRL și  BLANK ARHITECTURE SRL. Ofertele vor intra în procedura de evaluare.

RETIM

Proiectul de modernizare propune:  repoziționarea terenului actual pentru a amenaja două terenuri de joc, amenajarea unui teren pentru antrenamente, închiderea perimetrului de la stadion, un sistem de iluminat nocturn, irigare automată, sistem de încălzire electrică a terenului, tribună acoperită și cu scaune moderne, realizarea spațiilor sanitare și administrative necesare pentru respectarea normelor UEFA și a organismelor de reglementare din domeniu.

Fidelity by Iulius Mall

Contractul de servicii „ET(expertiză tehnică) +DALI–Refuncționalizare a terenului  de sport, reabilitare și extindere a clădirii existente, inclusiv rețele de utilități, str. Pictor Aman nr.11” are o valoare estimată de 173.464,29 lei fără TVA. Durata contractului este de 60 de zile.

În baza contractului se vor presta următoarele servicii: Expertiza; Concept energetic și Concept architectural; Documentație de avizare a lucrărilor de intervenţie (D.A.L.I), studii, avize/acorduri, conform certificatului de urbanism; Asistenţă tehnica de specialitate din partea proiectantului în calitate de expert cooptat in perioada desfășurării procedurii de achizitie a serviciilor de proiectare faza proiect tehnic.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns