sâmbătă, decembrie 4, 2021
Locuri din Banat

VIDEO Pizza autentică de la Roma, adusă în Banat de chef Fabrizio. Unde o puteți comanda

Octavian Batori a adus un chef din Italia, care să-i pregătească pe bucătarii angajați la restaurantele din Lugoj, Timișoara și Reșița să gătească un nou tip de pizza, cu făină specială adusă din Italia.

Winter in My Town

Meniul zilei Octavian

Chef Fabrizio Sacchi spune că noul tip de pizza, pe care clienții o găsesc în meniu sub numele de „Pizza Romana”, este exact ceea ce se prepară în restaurantele din Roma. Gustul desăvârșit al noului tip de pizza este dat de ingredientele folosite, dar mai ales de făina specială, adusă direct din Italia.

“E un produs nou pe piața bănățeană și se găsește doar la restaurantele noastre din Lugoj, Timișoara și Reșița. Este o pizza, care are la bază o rețetă originală din Roma. Cel mai important ingredient este făina adusă chiar din Italia, care e un amestec de grâu, orez și soia, fără amelioratori sau conservanți, o făină curată fără niciun fel de chimicale. Are chiar și un certificat bio și e importată direct de la producătorul italian. De aici e și gustul deosebit. Ne bucurăm, că îl avem în aceste zile alături de noi pe chef Fabrizio, un specialist recunoscut în Roma, care a venit să ne învețe cum se face o pizza romană adevărată. În vestul țării doar la noi se găsește acest tip de pizza.”, ne-a declarat Octavian Batori.

Cum se prepară Pizza Romana, pe care o puteți deja comanda în Lugoj, Timișoara și Reșița, ne spune chiar chef Farbizio, în filmare de mai jos.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns