sâmbătă, martie 28, 2020
Evenimente

Plimbare muzicală cu Tramvaiul Turistic, cu experiență gastronomică inclusă, în capitala Banatului

SLJazzing, inițiatori ai seratelor de Jazz in locații inedite, revine cu o nouă propunere pentru pasionații de muzică jazz din Timișoara. Este vorba despre o plimbare muzicală cu Tramvaiul Turistic ce străbate orașul de pe Bega, totul pe acorduri jazzy, așa cum v-am obișnuit.

Vino să iei parte la o adevărată călătorie în timp, unde urechile îți vor fi delectate cu un concert live susținut de Jezebel & pianistul Alexandru Burca, iar simțurile îți vor fi antrenate printr-o plimbare cu mașinile de epocă puse la dispoziție de către Vintagecar. Pe partea gastronomică, veți putea savura un meniu prestabilit compus din starter, fel principal și desert, dichisit de către cei de la Homemade Restaurant&More.

Fie că sunteți iubitori de vintage, pasionați de muzică jazz sau pur și simplu un cuplu de îndrăgostiți în căutarea unei experiențe memorabile – cu toții sunteți așteptați sâmbătă seara, pe 7 martie, de la orele 19:00, la Muzeul de Transport Public Corneliu Miklosi de pe bulevardul Take Ionescu 83. Detalii complete găsiți aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns