Evenimente

Un actor din Game of Thrones vine la primul festival internațional de film Science Fiction și Fantasy de lângă Timișoara

TGIFF este primul festival internațional de film Science Fiction și Fantasy organizat în România. Evenimentul va avea loc în 30-31 mai 2020, la Sala Polivalentă din Dumbrăvița, lângă Timișoara. Invitatul de onoare la The Galactic Imaginarium Film Festival este actorul Miltos Yerolemou, care a interpretat personajul Syrio Forel în serialul TV „Urzeala Tronurilor”.

RETIM

Programul festivalului va cuprinde proiecții de film urmate de discuții cu realizatorii, conferințe pe teme adiacente, workshopuri practice, prezentare de filme de gen de la Festivalul “The National Irish Science Fiction, Fantasy and Horror Film Festival” din Dublin, cel mai mare festival de film de gen din Irlanda, cu care TGIFF este înfrățit, și prezentări de filme de arhivă.

Fidelity by Iulius Mall

Workshop de „Water dancing” cu Miltos Yerolemou 

Miltos Yerolemou va susține un workshop de „Water dancing”, stilul de scrimă din „Urzeala Tronurilor”, și va participa la sesiuni de autografe și fotografii. Organizatorii vor mai amenaja zone de jocuri video, jocuri de societate, LARP (Liver Action Role Playing), photobooth și green screen photo și observații astronomice cu telescoape.

În pre-lansarea evenimentului, cu un week-end înainte de Festival, va avea loc o proiecție de filme SF și Fantasy, în sistem drive-in, în parcarea Sălii Polivalente din Dumbrăvița, la care intrarea va fi liberă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns