Evenimente

Porți de poveste din Timișoara! Muzeul Național al Banatului vă invită la concurs foto

Muzeul Național al Banatului vă invită la concurs! Concursul foto „Porți de poveste” se adresează fotografilor de orice vârstă. Ce la MNB așteptă fotografiile voastre alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și denumirea fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail: concursmnab@gmail.com.
Fotografiile (actuale) care surprind – simplu – porți din Timișoara. Este important pentru scopul acestui concurs să menționați adresa (aproximativă) la care se află porțile surprinse în fotografii, dar și o scurtă poveste a acestora. Se acceptă trei fotografii de persoană, chiar dacă trimiteți mai multe.
Înscrierile la concurs și trimiterea materialelor se vor face până în data de 25 aprilie 2021, pe adresa de mail
concursmnab@gmail.com. La sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege trei propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își voteze preferata. Ulterior, întreaga galerie foto va putea fi vizionată online, într-un album special dedicat concursului.
Juriul este format din: dr. Zoran Marcov – șef sectie Istorie, Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, și Publicul, care-și va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de facebook a MNaB.
Premiile sunt:
Locul I: Timișoara la cutie – Cetate (5 din clădirile emblematice ale orașului, într-un format de miniaturi, puzzle și cărți poștale)
Locul II: Albumul „Timișoara 1596 – 1896”, Szalai Bella
Locul III: Albumul „Atlasul frumuseții”, Mihaela Noroc
Premiul juriului: cărți și albume din colecția MNaB
Câștigătorii vor fi anunțați în data de 2 mai 2021, ora 16:00. Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina de FB a muzeului.

RETIM

Fidelity by Iulius Mall

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns