joi, august 5, 2021
Locuri din Banat

Poți vota ca Banatul montan să devină „Destinația anului 2021 în România”. Care sunt celelalte finaliste

O Românie frumoasă, așa cum nu ați mai văzut-o. O Românie cu locuri și oameni de poveste. Șase regiuni ce ar merita, fiecare în parte, titulatura de Destinația anului 2021.

Din 17 iulie, de la 17.30, la Prima TV, a debutat emisiunea “Destinația anului 2021”. Dana Gonț, prezentatorul emisiunii, este ghidul telespectatoriilor Prima TV prin cele 6 regiuni ale țării intrate în competiția pentru marele titlu. ”Destinația anului 2021 este un proiect media inedit de promovare a destinațiilor turistice din România. Ele au fost alese în urma unei campanii de nominalizări venite din partea publicului ce a mobilizat comunitățile locale și a adus câteva surprize binevenite, printre ele orașul Brăila”, spune Dana Gont.

Timp de 14 zile, 2 echipe de exploratori au străbătut la pas toate cele 6 regiuni, au filmat locuri de poveste și oameni senzaționali, totul pentru a aduce în fața telespectatorilor Prima TV frumusețea și măreția fiecărei regiuni intrată în competiția finală. Banatul montan, Iașiul, Delta Dunării, Brăila, Oradea sau Țara Maramureșului sunt zonele pe care cei 4 exploratori le-au străbătut și le-au descoperit. Din 17 iulie, la Prima TV, cele 6 regiuni rămase în competiție sunt redescoperite pas cu pas de exploratorii emisunii iar la final ele vor concura pentru titlul “Destinația anului 2021 în România”.

“Eu încă de la primele vacanțe din viața mea am ținut să îmi cunosc mai întâi țara, înainte de a pleca peste hotare. Și, după mulți ani și multe mii de kilometri parcurși, încă descopăr locuri noi în România! Voi fi vocea episoadelor în care vom explora cele șase zone care au intrat în competiție și prezentatoarea galei finale, în care vom desemna, împreună cu publicul și alți bloggeri de turism, Destinația Anului 2021”, spune Dana Gont, prezentatorul emisiunii “Destinația anului 2021” de la Prima TV.

Emisiunea de travel, difuzată de Prima TV în fiecare sîmbătă, de la ora 17.30, își propune să le ofere telespectatorilor o imagine diferită asupra României și să îi îmbie să fie turiști în propria țară. În cele 7 episoade difuzate de Prima TV vor fi prezentate, rând pe rând, regiunile intrate în marea finală. Si, tot pe 17 iulie, s-a dat START VOT într-o nouă etapă, cea a votării finale. Internauții își vor putea vota pe platforma www.destinatiaanului.ro destinația favorită. Până pe 29 August, publicul poate vota oricare din cele 6 destinații finaliste pe www.destinatiaanului.ro. După închiderea votului publicului, pe 30 august, exploratorii și juriul vor acorda puncte candidatelor, după ce au vizionat toate cele 6 episoade ale unei emisiuni difuzată de Prima TV în fiecare sâmbătă, de la 17.30.

Pe 4 Septembrie vom afla regiunea care a reușit să îi cucerească pe exploratori, jurați, dar și pe cei care vor vota în platformă. Aceasta va primi, într-un episod final al emisiunii de la Prima TV, titlul de Destinația Anului 2021 în România.

Pentru acest titlu au intrat în competiție zeci de locuri din România, nominalizate în platformă de mii de internauți. După prima etapă, cea a nominalizărilor făcute de public, doar primele 6 au intrat în cursa pentru titlul de Destinatia anului 2021 în România. Acestea sunt Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea.

Mai multe detalii despre campanie pot fi accesate pe https://www.destinatiaanului.ro/

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?