Oameni din Banat

Primul om din lume care a finalizat circuitul 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe cele 7 continente vine la Timișoara

Miercuri, 11 martie, de la ora 18, Andrei Roșu vine la UVT, în Aula Magna pentru a prezenta „7+7 obiceiuri practice pentru viața personală și profesională”, o serie de obiceiuri practice care pot susține calea spre o viață mai sănătoasă. Andrei este primul om din lume care a finalizat circuitul 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe cele 7 continente, dar și sportiv de anduranță, antreprenor, blogger, scriitor și vorbitor inspirațional.

RETIM

Universitatea de Vest din Timișoara organizează în 24 mai 2020 evenimentul UVT Liberty Marathon, singurul maraton organizat de o universitate din România. Desfășurat în primul oraș liber de comunism din România – Timișoara, sub sloganul „Dare to run”, evenimentul aflat la cea de-a treia ediție – UVT Liberty Marathon își propune să fie un promotor al ideii de libertate. Prin sport, prin sănătate și prin cultivarea unui spirit independent.

Fidelity by Iulius Mall

În cadrul conferinței din 11 martie care îl are ca invitat pe Andrei Roșu, vor fi atinse următoarele subiecte:

Managementul și necesitatea schimbării;
Atingerea și stabilirea obiectivelor;
Gestionarea momentelor dificile, a succesului și eșecurilor;
Importanța (auto)motivației, găsirea și menținerea acesteia pe termen lung.

“Considerând rolul educațional al Universității de Vest din Timișoara, ne propunem să contribuim la formarea, respectiv dezvoltarea culturii sportive, învățând de la cei mai buni, motiv pentru care UVT continuă seria Conferințelor UVT Liberty Marathon, care abordează teme precum motivația pentru obținerea performanței, gestionarea succesului și eșecurilor, nutriție sportivă, stil de viață sănătos, pregătirea pentru alergare și multe altele.” a comunicat coordonatorul evenimentului, Ec. Dr. Laurențiu Georgescu.

Participanții la eveniment vor avea posibilitatea de a accesa programele de dezvoltare personală oferite de Andrei Roșu, între care amintim programul „SănătoskRosu – O nutriție sănătoasă, în 30 de zile”, respectiv „42kRosu – de la canapea la maraton, în 4 luni”.

Universitatea de Vest din Timișoara se preocupă constant de dezvoltarea continuă a comunității din care face parte, sprijinind membrii comunității sale în a deveni cea mai bună versiune a lor. Rolul educațional al Universității se manifestă și prin oferirea cadrului de dezvoltare sportivă, fiind cunoscut faptul că prin sport dobândim claritatea obiectivelor, perseverență în urmărirea acestora, orientare pe termen lung și, nu în ultimul rând, motivația internă de a ne autodepăși constant.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns