luni, martie 1, 2021
Evenimente

Producători și fermieri clujeni vin să își prezinte produsele la Timișoara

Târgul din Ardeal, Produs de Cluj, ajunge și anul acesta la Shopping City Timișoara, între 8-11 octombrie, în parcarea centrului comercial.

Pe standurile târgului vor fi aduse, direct din ferme, preparate din carne și lapte, dulcețuri și sucuri naturale, uleiuri presate la rece, turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă, must, vinuri, fructe și legume de sezon, produse apicole și din lavandă, produse cosmetice și de igienă personală.

”Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, revenim la Timișoara cu emoțiile firești ale vremurilor și vă așteptăm cu toate cele bune de pe la noi între 8 și 11 octombrie în parcarea Shopping City Timișoara, de la ora 10.00 până la ora 22.00”,  este invitația organizatorilor.

Artizani pricepuți vor aduce cu ei costume populare din zona Transilvaniei, accesorii și podoabe lucrate de mână, obiecte sculptate în lemn, obiecte de marochinărie și jucării.

În incinta târgului, atât expozanții, cât și vizitatorii vor respecta toate regulile impuse de situația epidemiologică din țară. Din rațiuni de siguranță publică, accesul la târg va fi condiționat de acceptul măsurării temperaturii, purtarea măștilor de protecție și respectarea distanțării sociale. Intrările și ieșirile din incintă vor fi delimitate și marcate și vor exista dispersoare cu dezinfectant în locurile stabilite pentru acces, precum și la standuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori: