Evenimente

“Launmomentdat în curte”, eveniment dedicat muzicii electronice la Timișoara

Sâmbătă și duminică, pe 10 și 11 octombrie, va avea loc evenimentul “Launmomentdat în curte”, la Faber (Timișoara, str. Peneș Curcanul 4-5). Conceptul de petrecere dedicat muzicii electronice va aduce împreună atât DJ din Timișoara, Cluj și București, cât și colecționari autohtoni de plăci de vinil.

RETIM

Evenimentul va cuprinde o zonă de pop-up store, organizată sub egida celor de la The Secret Garden –  o platformă locală de artă și publicații independente, care se va ocupa de expunerea unor artiști contemporani din România.

Iulius Town

Programul de muzică va cuprinde selecții din partea: OCVCP, flo’, Mihu, Ulises, Virgil (București), Maria (București), Mitsubitchi (Cluj), Mini Zucchini, Riot199, Who:ratio și Mi-tzu.

Târgul de viniluri va prezenta colecțiile de plăci ale lui Vinyl Court, Viniloteca, Ani Gioaga și Beaty of Pain. Genurile de muzică cuprind rock, jazz, disco, new-wave, metal și multe altele.

Pop-up store-ul va reuni artiști din România, precum Lore Ilie, Chris Răzvan, Andreea Ilisăi, Mimi Ciora, Amandine, Linda Barkasz, Sorina Vazelina, Primitiv Prinț, Fauna Ceramics, Răzvan Cornici, Orfevru, Dorian Bolca, Teo Papadopol și Nicolas Les.

Launmomentdat în parc este un concept unic de festival, care, la edițiile trecute, a adus împreună timp de trei zile în parc, întreaga comunitate artistică a Timișoarei, dorindu-se, conform organizatorilor, „o platformă de susținere a muzicii și a artei contemporane”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns