Evenimente

Restaurantul oriental din capitala Banatului care a reinventat modelul wine & dine la domiciliu

Amatorii de mâncare orientală iute, dulce, sărată și acră în același timp, cu arome care te transportă în colțurile cele mai exotice ale planetei, se pot bucura de aceste gusturi chiar la ei acasă, fără să treacă pragul unui restaurant. Asta datorită celor de la Little Hanoi Bistro, poate cel mai faimos restaurant cu specific asiatic din Timișoara.

Distractie pe patine

 

RETIM

Într-o singură zi, mai exact vineri, 4 decembrie, cei de la Little Hanoi au pregătit un meniu de wine & dine special pentru acasă, pe care îl puteți comanda prin serviciul de livrare, restaurantele neputând funcționa în interior din cauza pandemiei. 

“În condițiile actuale mai deosebite dacă nu ne putem bucura la restaurant de o cina deosebita și un vin, noi am gandit un meniu cu vinuri asociate pe care sa îl livrăm acasă în regim delivery; fiecare se poate bucura acasă în siguranță de o cina deosebita, și ne putem și vedea online pe Zoom de la 19 să mai și socializam puțin”, scriu cei de la Little Hanoi Bistro pe pagina evenimentului.

Meniul de mâncare + vin propus:

Aperitiv: Role salmon : hartie orez, taitei de orez, somon afumat, morcov, salata, wasabi, sos soia + Lanzerac Chardonnay 2019 (75ml)

Fel principal 1: Shrimp cake : cartof dulce, creveti, faina tempura, sos nem + Von Winning „Win Win”Riesling 2019 (75ml)

Fel principal 2: Orez prajit cu Kim chi: orez jasmine, pulpa de vita, ou, alge , ulei susan, ceapa verde + Wakefield jaraman shiraz 2016 (75ml)

Desert: Mango sticky rice : mango galben, orez, lapte de cocos, seminte de susan + Simko Tokaji 5 puttonyos – 2013 (50ml)

Meniurile sunt în număr limitat, va rugam sa ne sunați pentru comenzi, livrari la orice ora din intervalul specificat 15:00-21:00 la 0799 525 299. Prețul pentru un meniu este de 120 ron/persoană, iar de livrarea acasă se ocupă cei de la local.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns