luni, martie 1, 2021
Evenimente

Muzeul Simțurilor la Timișoara. Mirosul, auzul, văzul și atingerea, puse la încercare de iluzii inteligente

E atât de ușor să simți mai mult la #MuseumOfSenses, în Shopping City Timișoara! Între 16 noiembrie – 27 decembrie, am pregătit surprize uimitoare pentru vizitatorii de la 3 la 90 de ani! #ShoppingCityTimișoara și Museum of Senses au pregătit această expoziție specială pentru timișoreni, din dorința de a crea un spațiu potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți.

☑ Perioadă expoziție: 16 noiembrie – 27 decembrie

☑ Loc: parterul Shopping City Timișoara (vizavi de magazinul C&A)

☑ Orar: zilnic, 10:00-21:00

☑ ACCES LIBER

Museum of Senses este un muzeu al iluziilor în care simțurile sunt stimulate pentru a trezi imaginația și a sfida percepția, publicul având la dispoziție toate pârghiile necesare pentru a face noi descoperiri despre percepție, atingere, miros, creier uman și știință.

Cele mai importante simțuri sunt supuse testelor pe tot parcursul călătoriei. Văzul, mirosul și simțul tactil sunt stimulate și puse la îndoială prin iluzii optice, forța gravitației, forme și mărimi, culoare, lumină. Surprinzător pentru adulți și fascinant pentru copii, care sunt foarte receptivi la a învăța lucruri noi prin joc și experiment.

Expoziția temporară conține peste 20 de exponate integrate într-un spațiu comun, care oferă o experiență senzorială spectaculoasă (cum ar fi Camera Inversă, Camera Colorată, Patul cu cuie, Caleidoscopul). Astfel, vizitele copiilor și ale adulților devin atât distractive, cât și educative.

Centru de divertisment și obiectiv turistic important atât pentru vizitatorii români, cât și pentru cei străini, Museum of Senses este practic o alternativă la soluțiile convenționale de distracție pentru orice vârstă. Copiii, adolescenții și adulții sunt atrași de astfel de provocări și, în același timp, au parte de o experiență educativă care îi stimulează în mod natural.

În aceste vremuri dificile, Shopping City Timișoara și Museum of Senses asigură o experiență excepțională pentru fiecare vizitator, îndeplinind toate măsurile de siguranță și permițând în continuare vizitatorilor să exploreze și să nu-și piardă simțul distracției și al educației.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori: