Evenimente

Revine CUSTOM REȘIȚA FESTIVAL 2023 – Un eveniment epic pentru iubitorii de muzică și motociclete

După o lungă așteptare, festivalul CUSTOM REȘIȚA revine în 2023! Organizatorii promit trei zile remarcabile, între 13 și 15 iulie, cu o selecție impresionantă de artiști și câteva surprize care vor face ca evenimentul să fie cu adevărat memorabil.

RETIM

Anii trecuți, pandemia a făcut ca evenimentele de acest gen să fie imposibile, dar acum, festivalul se întoarce în Poiana Golului, într-un cadru custom, epic și deasupra orașului Reșița. Este momentul ca acordurile de chitară să răsune în munți și să adune laolaltă o comunitate de tineri și mai puțin tineri, împreună cu bikeri din toate colțurile lumii.

Fidelity by Iulius Mall

Partenerii nacestui festival, MC Trust, împlinesc 20 de ani de activitate și anul acesta, mai mult decât oricând, CUSTOM înseamnă comunitate locală și comunitatea bikerilor din Banatul de Munte. Este West Romanian Bike Week, iar experiența va fi la înălțime.

Pentru că festivalul începe încă de dimineața, organizatorii au pregătit o mulțime de activități, concursuri și premii, destinate tuturor vârstelor. Abonamentele EARLY BIRD sunt disponibile la preț promoțional de 185,50 lei și sunt în număr limitat, doar 300 de bucăți. Acestea se pot achiziționa de pe platforma iabilet.ro până în 15 mai.

Cu multe surprize sub umbrela Custom, organizatorii au dezvăluit deja o parte dintre artiștii care vor urca pe scenă, atât din România, cât și din Republica Moldova. Printre aceștia se numără Zdob și Zdub, Lupii lui Calancea, Altar, Bucovina, The R.O.C.K. – tribut AC/DC – cel mai bun tribut românesc la Metalhead Awards 2017, Celelalte Cuvinte, The Schnitzels, Amala, Danaga, și Zoleevee.

Sunteți așteptați în Poiana Golului, la marginea pădurii, unde muzica bună, natura, arta și sportul vor aduce împreună generații. Veniți cu prietenii, cu geaca de piele și cu bocancii, și lăsați-vă purtați de atmosfera custom.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns