Locuri din Banat

Se deschide aquaparkul de la Timișoara, în care s-au investit 83 de milioane de lei

Un nou aquapark comparabil cu celebrele băi din Ungaria se pregătește să se deschidă la Timișoara, pe Strada Avram Imbroane 56, pe locul fostului stadion UMT. După luni de așteptare, centrul spa și wellnes numit Amazonia este gata să primească oaspeții începând cu data de 31 martie.

RETIM

Reprezentanții firmei care au construit Amazonia au anunțat că aceasta săptămână va fi dedicată ultimelor probe generale. Toate bazinele, echipamentele, toboganele și jocurile vor fi puse în funcțiune la capacitate maximă, pentru a se asigura că toate funcționează la parametrii optimi.

Fidelity by Iulius Mall

Cu o suprafață de peste 1.700 de metri pătrați de luciu de apă, Amazonia vine cu o mulțime de atracții pentru vizitatori. Toboganele indoor, primele din regiune, sunt una dintre cele mai așteptate atracții. În plus, aquaparkul oferă bazine cu ape termale, un spa, o clinică de fizioterapie, un restaurant și multe alte activități care vor face petrecerea timpului liber o experiență plăcută.

Interiorul aquaparkului a fost amenajat cu ornamente și decorațiuni care amintesc de o junglă, ceea ce îi oferă o atmosferă exotică și plină de aventură. Proiectul a costat peste 83 de milioane de lei, din care aproape 29 de milioane de lei sunt fonduri europene nerambursabile. Cu toate acestea, reprezentanții companiei speră că investiția se va dovedi a fi una profitabilă, atât pentru ei cât și pentru orașul Timișoara.

Amazonia oferă o mulțime de opțiuni de agrement pentru localnici și turiști deopotrivă. Cu deschiderea sa, aquaparkul promite să devină una dintre cele mai populare destinații de vacanță în regiune.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns