Locuri din Banat

Se redeschide unul din cele mai vizitate domenii de agrement din Banat. Parc de aventură și centrul de echitație, principalele atracții

Sursa foto/Facebook Domeniile Herneacova

Herneacova, una dintre cele mai vechi localități din județul Timiș, atestată documentar încă din anul 1349, renaște din nou pentru a-și întâmpina vizitatorii cu farmecul său pitoresc și oferta sa generoasă de activități recreative. Situat la marginea pădurii, domeniul Herneacova, înconjurat de istorie și mister, se pregătește să deschidă porțile către o nouă sezon de aventură și distracție, începând cu data de 22 martie.

RETIM

Cu o istorie bogată și o arhitectură rustică spectaculoasă, Herneacova este un punct de atracție turistică pentru cei care doresc să evadeze din stresul cotidian al orașului și să se bucure de frumusețea naturii într-un cadru liniștit și revigorant.

Fidelity by Iulius Mall

„Cu fiecare zi care trece, suntem tot mai aproape de momentul așteptat: redeschiderea domeniului nostru, mai exact pe 22 martie! Marcați această dată în calendar și pregătiți-vă pentru o zi de aventură și distracție!”, au anunțat administratorii domeniului.

Pentru pasionații de călărie și iubitorii de natură, Domeniul Herneacova oferă o gamă variată de activități, de la drumeții prin pădure cu trăsura, călare sau cu bicicleta, până la lecții de echitație și demonstrații spectaculoase de sărituri peste obstacole.

„Nu ratați demonstrația spectaculoasă de sărituri peste obstacole la Herneacova acest weekend! De la 12:00 la 15:00, sâmbătă și duminică, vă invităm să vă bucurați de performanțele impresionante ale călăreților din zonă. Veniți să vă încântați și să vă petreceți timpul în mijlocul naturii alături de noi!”, mai spun cei de la Herneacova

Programul Parcului Aventura este generos, oferind acces la diverse activități recreative, iar pentru cei pasionați de călărie, programul de funcționare este miercuri până vineri între orele 09:00 – 18:00.

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns