joi, august 5, 2021
Evenimente

Seri cu muzică și mâncăruri alese, dar și concurs în restaurantul cu specific românesc din Iulius Town Timișoara

Restaurantul „Ana Lugojana” din incinta Iulius Town Timișoara organizează în această joi, 22 iulie, cu începere de la ora 18.00, o nouă seară cu specific tradițional, cu mâncăruri alese și muzică de calitate. De această dată, localul îi invită la petrecere pe iubitorii de muzică sârbească.

Invitații speciali la această seară de petrecere sunt Keba Band și Tania Vlașcici, care vor întreține atmosfera cu un program extraordinar de muzică sârbească. Cei care doresc să participe pot rezerva o masă la 0726 979 219. 

La fel se va întâmpla și în weekend, vineri și sâmbătă, atunci când la restaurant vor răsuna melodii cu specific bănățean. Vor întreține atmosfera Nelu Blidariu cu formația Doru Țăranu vineri, iar sâmbătă va cânta Camelia Miutescu cu formația Doru Țăranu.

Restaurantul își așteaptă clientela ca de obicei cu un meniu bogat, diversificat, care cuprinde mâncare tradițională din Banat de cea mai bună calitate. Pot fi comandate inclusiv platouri reci cu slănină, cârnați de casă, jumări și alte bunătăți. Nelipsite sunt și celebrele clătite la cuptor în stilul „Ana Lugojana”.

Pentru a face lucrurile mai vesele, participanții la cele trei seri tematice vor putea câștiga câte o sticlă de vin din partea casei, oferită prin tragere la sorți. Pentru a participa la concurs, tot ce trebuie să faceți este să rezervați telefonic o masă, urmând să primiți un număr pentru aceasta. Tragerea la sorți va avea loc live în restaurant, în fiecare seară tematică, dar și live pe Facebook, la orele 22 ale serii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?