Evenimente

Superconcert Bonfire, la Timișoara. Hans Ziller, fondatorul formației germane, își lansează și cartea “Rock n Roll Survivor”

Legendara formație germană de hard rock Bonfire va susține, joi, 13 iunie, un concert, în clubul M2 Event Venue din Timișoara. Cu o zi înainte, fondatorul grupului, Hans Ziller, își va lansa cartea “Rock n Roll Survivor”, apărută în luna mai a acestui an. Evenimentul va începe la ora 19.00, în aceeași locație, iar pe lângă discuțiile Hans Ziller, va avea loc și un recital cu trupa orădeană Mustang.

RETIM

„Aceasta este povestea trupei Bonfire. Aceasta este, de asemenea, povestea unei mari părți din istoria rock-ului, care include nume precum ZZ Top, KISS, Bon Jovi, Alice Cooper și mulți alții, și din care trupa Bonfire are norocul de a face parte. Dar este, de asemenea, povestea unui artist care suferă de o tulburare bipolară nerecunoscută multă vreme și care l-a împins, pe de o parte, la o creativitate de neimaginat, dar care l-a adus, de asemenea, în pragul prăbușirii din nou și din nou. Aceasta este povestea mea și vreau să spun toate aceste povești fără a mă mărgini la cuvinte. Rock on!”, aflăm din prezentarea cărți.

Iulius Town

Joi, în deschiderea concertului Bonfire din Timișoara, va cânta trupa timișoreană Sonatic.

Bonfire vine la Timișoara în formula Hans Ziller, Ronnie Parkes, Frank Pane, Fabio Alessandrini și DYAN. Rockerii vor avea ocazia să asculte piese celebre precum “You make me feel”,” Give It a Try”,”The stroke” sau ” Sleeping All Alone”.

Trupa a fost pusă pe picioare de Hans Ziller. În perioada 1979-1985 s-a numit Cacumen, iar în 1986 și-a schimbat numele în Bonfire, chiar înainte de lansarea albumului de debut, “Don’t Touch the Light”.

De atunci, Bonfire a scos numai puțin de 16 albume de studio și șase albume live.

Penultimul album al celor de la Bonfire, “Fistfull of fire”, a apărut în 2020, fiind primul album scos alături de noul solist, Alexx Stahl, care s-a alăturat grupului german în 2018.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:
Marius Ionescu
the authorMarius Ionescu

Lasă un răspuns