Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș vă invită, sâmbătă, 19 iunie, la Coșteiu de Sus, în gospodărie la tanti Emilia.
„Ne întoarcem la Coșteiu de Sus, în grădină la tanti Emilia. La umbra pomilor din livadă vă invităm din nou să degustați cârnați colac și crumpi părgăliți și să vă îndulciți cu turte!”
Meniu și program
11,00 -13,00
Aperitive: Fasole zdrobită, Cârnaţi colac, Pârjoale de cartofi, Pecină din untură, Laşce lace cu nucă, Oua cu crumpi, Jumeri -mezeluri de porc, Pâine cu ou, Dovlecel pane, Salată de vinete, Branză de oaie( caş şi sărată), Branză de vacă( sarata), Branză cu oţet, Cascaval+ cascaval afumat, Pastă de branză cu ceapă, Mămăligă, Pâine de casă, Smântână de casă, Castraveţi muraţi, Gogoşar murat, Castraveţi şi roșii, Ouă fierte, Slănină afumată, Zacuscă, Miere de prună, Lapte, Covăsât
Feluri principale: Ciorbặ de vacuţă, Sarmale cu carne de porc, Sarmale în viţặ de vie, Fasole verde scurtặ, Carne de pui cu ou, Crumpi părgăliţi
Desert :Prajitură cu miere de albine, Turtă cu măr, Turtă cu branză dulce, Cornuleţe cu dulceaţă, Băuturi :Socată, Lămâiţă, Limonadă, Cafea, Apă de izvor
Ateliere :Opincărit, olărit
Producători locali :Lavandă de Margina, Trandafiri de Curtea, Produse de la Stână la Fântână
13,00 – 15,00
Tură prin sat, plimbare cu bicicletele
Popas la cariera de piatră
Plimbare la fântâna Corbului, la granița cu județul Hunedoara
Detalii și înscrieri pe www.eat-local.ro
Vă mulțumim pentru promovare