Fără categorie

Târg cu produse tradiționale bănățene în aer liber, la Muzeul Satului din Timișoara

Bănățenii se întrec vară de vară în produse tradiționale crescute sau făcute la ei în gospodării. Fie că vorbim de legume, fructe, sau produse de primă mână din acestea, dar și grâu și pâine de casă de o calitate rară, nu ai cum să nu ți le dorești pe masă. Un loc ideal în care aceștia își pot promova și comercializa bucatele este evenimentul din acest weekend, care va avea loc la Muzeul Satului din Timișoara.

Distractie pe patine

Duminică, 25 iulie, între orele 10:00 -17:00, doritorii sunt așteptați la Muzeul Satului Bănățean Timișoara, acolo unde Asociația “Turism Timiș” alături de Consiliul Judeţean Timiş sărbătoresc județul și valorile sale și vă dau întâlnire cu meșteșugari și producători locali, în cadrul unui eveniment cu vânzare de produse tradiționale. 

RETIM

Pentru vizitatori, tanti Emilia Popa va coace în cuptorul din gospodăria ucraineană pâine tradițională din Coșteiu de Sus, Margina. Ca și tantie Emilia, faimoasă pentru evenimentele de tipul “Mic Dejun la Margina”, vor mai fi prezenți alți zeci de producători locali.

Toate detaliile despre eveniment le găsiți pe pagina Turism Timiș, acolo unde este prezentat întreg spectrul de evenimente dedicate Zilei Județului Timiș.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns