Evenimente

“Taste of India”, eveniment de business la Timișoara. Vin, gustări şi rafinament vestimentar

Un eveniment inedit, “Taste of India”, vă invită să descoperiți India culturală, a eleganţei şi rafinamentului vestimentar, dar şi a businessului, în prezenţa ambasadorului acestei ţări în România, Excelenţa Sa Thanglura Darlong.

Distractie pe patine

Consulatul Onorific al Indiei la Timișoara invită firmele timișene la un eveniment de business în care se prezintă sectoare economice de vârf în India – IT și inteligența artificială, dar și la o degustare de vinuri și produse indiene.

RETIM

Vor fi prezenți oficiali ai administrației publice locale, reprezentanți de marcă ai comunității de afaceri timișene, diplomați, mediul universitar, mass media cât și firme indiene care doresc să facă afaceri pe piața românească.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și are loc în data de 28 februarie 2020, cu începere de la ora 18.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Evenimentul este organizat de Aru Baru byCarmen Rusmir, sub Înaltul Patronaj al Ambasadei Republicii India în România, în data de 28 februarie, de la ora 18.00, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns