Evenimente

“Te iubesc, femeie!”. Concert Ștefan Bănică la Timișoara

După o pauză de doi ani, impusă de pandemie și restrictii, Ștefan Bănică revine cu un turneu național, “Te iubesc, femeie!”.

RETIM

“Mă bucur că pot să vă anunț pe toți cei care iubiți muzica noastră că, după 2 ani de absență, în luna aprilie plec alături de Rock’N’Roll Band & The 50’S într-un turneu național cu un concert nou, pregătit sub titulatura „TE IUBESC, FEMEIE!”, dedicat vouă tuturor, de care ne-a fost dor, dar, în mod special, doamnelor și domnișoarelor. Vom cânta piese noi, înregistrate de curând în studio, dar și cele mai cunoscute cântece pe care vreți să le auziți de la noi. Abia aștept să ne vedem!”, e mesajul artistului.

Fidelity by Iulius Mall

Turneul, care include concerte în opt orașe a început pe 7 aprilie la Brașov. La Timișoara, Ștefan Bănică ca concerta duminică, 17 aprilie , la Sala Sporturilor “Constantin Jude”.

Ștefan Bănică este singurul artist român care susține anual două producții muzicale de anvergură, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: celebrele concerte de Crăciun (20 ani de existent) și concertele din luna martie (care se desfășoară pentru al 12-lea an consecutiv). Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști români, reprezentând un adevărat brand în showbiz-ul din România.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns