Locuri din Banat

Timișorenii, invitați la dezbatere publică privind regenerarea urbană a uneia dintre cele mai cunoscute piețe din oraș

Primăria Municipiului Timișoara îi invită pe timișorenii interesați la prima dezbatere publică pe tema proiectului DALI – „Regenerare Urbană – zona Piața Traian”. Aceasta va avea loc luni, 10 octombrie 2022, de la ora 17.30, în Piața Romanilor nr. 1. 

RETIM

Vă reamintim că, în premieră, Primăria Municipiului Timișoara a lansat o consultare publică încă din stadiul elaborării Documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI), documentație care stabilește, conform legii, parametrii tehnico-economici de realizare a unui proiect.

Fidelity by Iulius Mall

Prezentarea proiectului „Regenerare Urbană – zona Piața Traian”, unde timișorenii interesați au putut afla propunerile echipei de proiectare, a avut loc pe 26 septembrie. De atunci și până în prezent au fost transmise aproximativ 40 de propuneri, opinii, întrebări și recomandări pe tema acestui proiect, propuneri ce vor fi adresate în cadrul acestei prime dezbateri publice.

Propunerile și recomandările pot fi transmise în continuare, până în 23 octombrie, fie online, pe platforma Decidem (https://decidem.primariatm.ro/processes/ConsultareTraian22), fie în scris, la Biroul Reabilitare Cartiere Istorice și Monumente, situat la parterul Palatului Ștefania din Piața Traian, de luni până joi, între orele 9 -16.

Propunerea echipei de proiectare poate fi văzută accesând linkul de mai sus, ori în cadrul expoziției deschise în Piața Traian sau la Biroul Reabilitare Cartiere Istorice și Monumente.

După încheierea etapei de consultare, Primăria Municipiului Timișoara va mai organiza încă o dezbatere finală pe marginea acestui proiect.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns