Evenimente

Trupa timișoreană The Bandits lansează o melodie nouă și se pregătește de Gala Uniter

Nu Uita este numele piesei de pe albumul doi, iar membrii trupei: Sorin Stroie-chitară, Alexandru Munteanu-tobe, Tibor Aranyi-bass și Răzvan Munteanu-voce, au produs piesa la studioul Music Hub TM. Piesa este o balada rock atipica pentru stilul The Bandits, este produsă de chitaristul trupei Sorin Stroie, masterizată de Remus Gașpar, iar videoclipul este produs de Darius Istrate.

RETIM

Iulius Town

Sâmbătă 25 mai, de la ora 21:00, The Bandits vor fi prezenți in cel mai vestic punct din Romania, localitatea Beba Veche, unde vor susține un concert în cadrul evenimentului Triplex Confinium, iar luni 27 mai, trupa ajunge la București pentru a participa la gala Uniter, unde sunt nominalizați la categoria, cea mai buna muzica originală si sound design, pentru spectacolul Exod, al Teatrului National din Timișoara.

“Cei care doresc să ne susțină, o pot face participând la votul publicului în link-ul de mai jos, sperăm sa aducem premiul la Timișoara„ a declarat Răzvan Munteanu

https://www.uniter.ro/votul-publicului-la-gala-premiilor-uniter-2024

The Bandits este un proiect muzical rock născut în plină pandemie, trupa a lansat in anul 2023 albumul Povesti din Pandemie și acum lucrează la albumul 2.

https://www.facebook.com/TheBanditsRo

https://www.instagram.com/thebanditsmusic

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns