Evenimente

Un arhitect cu trei logodnice stewardeze se fac de râs pe scena Naționalului din Timișoara

Comedie delicioasă pe scena Teatrului Național din Timișoara. Piesa “Boeing Boeing” a intrat în cea de-a șaptea stagiune, fiind vizionată de la premieră și până în prezent de peste 60.000 de spectatori. De altfel, comedia „Boeing Boeing” deține și un record Guinness Book pentru cea mai jucată piesă franțuzească la nivel mondial.

Distractie pe patine

Arhitectul Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins și un playboy veritabil care își trăiește viața în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunțite a orarelor de zbor și a iscusinței menajerei sale Berta. 

RETIM

Numai că, un nou model de avion Boeing introdus pe piață dă peste cap toate orarele de zbor și aduce împreună în același oraș, iar apoi în aceeași casă, cele trei logodnice stewardese. Bernard încearcă să redreseze situația implicându-l pe bunul său prieten de la țară, Robert. Timidul Robert uită însă ce minciuni trebuie să spună și cui, astfel se iscă o înlănțuire de situații comice care te fac să râzi cu lacrimi și fără să te mai poți opri până la finalul piesei.

Piesa se joacă marți, 28 ianuarie, de la orele 19. Biletele pot fi achiziționate direct de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta, din bulevardul Regina Elisabeta 45, București sau de la agenția de bilete a Teatrului Național Timișoara, din strada Mărășești nr. 2, Timișoara, online de pe www.TeatrulElisabeta.ro sau www.Bilet.ro sau la numerele de telefon 0256 201 117 sau 0727 703 703.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns