Locuri din Banat

VIDEO Cel mai frumos loc de belvedere de pe Clisura Dunării

Tinerii de la Asociația Banatul Montan și Iron Gates Adventures vă îndeamnă să vizitați un loc extraordinar de unde Dunărea poate fi admirată în toată splendoarea.  Este vorba de Cracul Rolului, de lângă localitatea Sfânta Elena – Coronini.

RETIM

Cum ajungi  în locul de belvedere 

Se urmeaza drumul Coronini – Sfânta Elena, iar înainte de intrarea în satul Sfânta Elena, se urmează drumul spre dreapta pietruit până la a doua centrală eoliană, unde se parchează maăina. De acolo, spre dreapta se urmează un drum de pământ, ce coboara ușor și dupa aproximativ 300m o să vedeți marcajul cu cerc roșu pentru traseul spre Cracul Rolului. Se continuă spre dreapta, până în vârful dealului, de unde la stânga se deschide belvederea din imagine.
Ca și orientare, de la locul unde ați parcat masina, Cracul Rolului este dealul din partea dreapta, singurul, și cel mai înalt. Trebuie sa ajungeți în vârful lui.
„Am aflat de aceste locuri de la Iron Gates Adventures, cei care organizeaza tururi ghidate la aceste locuri absolut minunate! Afla povestea acestor locuri din ghidul nostru si vezi unde sunt pozitionate de pe hartile de drumetie/cicloturism pentru Banatul Montan:https://banatul-montan.ro/produse/. Nu uita de #AplicatiaDePromovareABanatuluiMontan cu trasee pedestre/cicloturistice/auto si obiective turistice:

https://app.banatul-montan.ro/”,  spune Georgian Popovici, reprezentantul Asociației Banatul Montan.

Fidelity by Iulius Mall

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns