Locuri din Banat

VIDEO Clip viral cu Banatul Montan. Imagini spectaculoase cu cele mai frumoase locuri din zonă

Trei tineri din Caraș-Severin au realizat un clip, care a devenit viral pe rețelele de socializare. Imaginile prezintă Banatul Montan în perioada de iarnă. Tinerii nu sunt la prima inițiativă de acest fel.  Georgian Popovici, inițiatorul acestui proiect, este și autorul unei aplicații care promovează obiectivele turistice din Banat.

RETIM

„Noi am filmat foarte mult cu drona și avem multe, foarte multe materiale! Am avut o problemă la editare, că nu prea avea cine să ne monteze materialele. Dar acum, avem un prieten care este alături de noi și ne ajută.  Până acum am făcut două filme vara, pentru Banatul Montan, iar acum a venit timpul să facem și un clip așa cum se vede Banatul Montan iarna. Este o invitație pentru oameni, ca să le stârnească atenția și interesul să vadă ce locuri frumoase sunt în această parte a țării”, spune Georgian.

Fidelity by Iulius Mall

Alături de Georgian au mai lucrat la acest clip, Laurențiu Țepeneu la editare și Răzvan Rișcuță, la filmări. Tinerii fac totul voluntar, fără să fie plătiți pentru munca pe care o depun.

„Noi nu avem surse de finanțare, fiecare muncim și atunci asta o facem din dragoste pentru zona în care ne-am născut. Poate în viitor reușim să facem un un proiect mai mare, pentru care să obţinem şi finanţare și să ne permitem să facem lucruri mai importante ca să promovăm această parte a țării, pentru că merită”, mai spune Georgian.

Tânărul își dorește să atragă cât mai mulți vizitatori spre aceste locuri și susține că nu va renunța până când nu va considera că a făcut tot ce se putea pentru ca Banatul Montan să fie cunoscut și îndrăgit.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns