Evenimente

Banatul, promovat la Târgul de Turism al României: Cu ce se afișează timișenii în fața turiștilor

Timișoara și întreg județul Timiș sunt promovate, în aceste zile, la cel mai mare târg de turism al României. Târgul de Turism al României, care se desfășoară între 20 și 23 februarie la Romexpo în București, adună cei mai importanți jucători din domeniul turistic din țară și străinătate sub același acoperiș

RETIM

Directorul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș, Delia Barbu, a declarat în fața jurnaliștilor că la târg orașul și respectiv județul vor avea un stand de prezentare. În cadrul standului vor prezenta atuurile zonelor din care fac parte atât primăriile din Timișoara și Buziaș, cât și cea din Margina și reprezentanții Asociației TM2021.

Iulius Town

„Dincolo de imaginea pe care o transmitem, un mesaj important este acela că am început o colaborare strânsă cu toți acești parteneri în ceea ce privește promovarea destinației Timișoara, Timiș și banat, pentru că ducem acolo, în stand, nu numai materiale tipărite de promovare, ci și elemente care să atragă atenția vizitatorilor, însemnând elemente de gastronomie, vom promova cramele și zonele viticole din Timiș. 

De asemenea, Asociația TM2021 își va prezenta elemente din programul cultural din acest an. Primăria Timișoara va avea, de asemenea, elemente care să promoveze unul dintre festivalurile importante, Timfloralis. Sperăm ca dincolo de vizitatorii care sunt întâlniți de obicei la aceste standuri, la târgul de la București, să avem discuții și întâlniri cu reprezentanți ai agențiilor de turism, cărora să le transmitem că Timișoara și Timiș sunt destinația anului 2021.  De altfel, titlul acestui an în ceea ce privește promovarea rămâne același, Timișoara în spectacol, rezervă-ți loc la 2021”, a afirmat Delia Barbu. 

Înainte să ajungă la București, promotorii turismului în Banat au fost la târgul de turism de la Viena, precum și la cel din Tel Aviv. Următoarea oprire a grupului de promovare este la Berlin, la târgul care va avea loc între 4 și 8 martie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns