Locuri din Banat

VIDEO Cum arată fostul ștrand UMT, transformat și inclus în complexul Amazonia

Îndrăgitul ștrand UMT din Timișoara a suferit schimbări radicale în urma investiției în aquaparkul Amazonia – primul centru de wellness, relaxare și distracție acvatic din Banat, realizat în urma unei investiții de peste 100 de milioane de lei. Ștrandul exterior și-a deschis porțile publicului în 16 iunie 2023.

RETIM

Ștrandul UMT a fost unul din cele mai populare locuri de recreere de vară pentru mulți timișoreni, care acum și-a schimbat complet aspectul.

Fidelity by Iulius Mall

Ștrandul se întinde pe o suprafață de 25.000 de metri pătrați și cuprinde un bazin olimpic cu o lungime de 50 metri și o suprafață de 1.300 metri pătrați prevăzut cu trei culoare de înot și tunuri de masaj cu jet de apă.

Mai există un bazinul de relaxare cu o suprafață de 500 metri pătrați, un bazin pentru copii cu apă încălzită la 26 de grade, prevăzut cu șase tobogane acvatice, înalte de 15 metri și cu o lungime 30 de metri.

Noutate este și complexul de 1.000 de metri pătrați cu șapte tobogane acvatice cu o lungime totală de 310 metri, plus o zonă splash și jucării acvatice pentru toate vârstele.

În zona exterioară există un restaurant cu linie calda de servire cu o mare varietate de mâncăruri și alte cinci terase unde se pot consuma preparate pe grill, pizza, băuturi răcoritoare și înghețată.

Zona exterioară dispune și de o vastă suprafață de spații verzi, grădini amenajate cu arbori sub a căror umbră clienții se pot odihni pe șezlongurile puse la dispoziție. Șezlongurile (în jur de 600 de bucăți) sunt incluse în prețul biletului.

Ștrandul e deschis zilnic de la ora 9.00 până seara la ora 22.00. de luni până vineri intrarea pentru adulți costră 40 de lei (30 de lei pentru copii), iar sâmbătă și duminică, pentru adulți 50 de lei (copiii plătind tot 30 de lei). Până la trei ani intrarea e liberă.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Un comentariu

  • bine ar fi sa falimenteze .Ca sa se invete minte sa puna preturi decente.Este facut doar ptr bogati? Plus ca ce naiba atitea topogane? mergi sa te relaxezi nu sa iti urle copii in cap.Eu personal nu merg ,dar vad ca nici altii nu se inghesuie.Tot la unguri e mai fain si mai ieftin.

Lasă un răspuns