Evenimente

Acțiune de amploare cu ocazia Zilei Internaționale a Curățeniei. Timișoara are deja trasele stabilite

Ziua Internațională a Curățeniei are loc pe 21 septembrie, iar cu această ocazie, voluntarii din Timișoara și din restul județului se vor aduna pentru a face curat în orașul de pe Bega, precum și în restul orașelor și satelor din împrejurimi. În total, mii de voluntari din 29 de județe din România se vor alătura milioanelor de oameni care vor face curat în țările lor din Întreaga lume.

RETIM

Tot ce trebuie să faci pentru a participa ca și voluntar la acțiunea de ecologizare, organizată de cei de la Let’s Do It, Romania! este să te înscrii pe lista cu voluntari de aici.

Fidelity by Iulius Mall

Unde se face curat

“Noi am descoperit până acum 12 zone din Timișoara și din jurul orașului în care am hotărât să intervenim.  Aceste zone sunt marcate foarte clar în formularul de înscriere pe care vă rugăm să îl completați atunci când știți că puteți să participați. În funcție de zona pe care ați ales-o, veți fi contactați în perioada următoare de coordonatorul acelei zone, pentru a vă informa de ora și locul de întâlnire. Aducem noi tot ce este necesar, saci, mănuși și multă voie bună, voi trebuie să veniți doar cu poftă de muncă și cu dorința de a transforma România într-un loc mai bun!” scriu cei de la Let’s Do it, Romania!

Voluntarii caută și alte zone din județ în care să ecologizeze terenurile. Dacă știți zone care ar putea beneficia de o curățenie zdravănă, puteți trimite un mesaj organizatorilor. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns