Evenimente

Alergare în pădurile din jurul Reșiței pentru sănătate și strângere de fonduri

Cea de a VI-a ediție a concursului “Alergând la Pădure” va fi organizat sub forma unui eveniment sportiv cu strângere de fonduri pentru proiecte din comunitate. Astfel, organizatorii vor să promoveze un stil de viață sănătos care combină bucuria de a alerga cu cea de a dărui.

RETIM

“În 26 aprilie 2020 te invităm să iei parte la evenimentul care va aduce împreună copii, părinți și bunici, pasionați de mișcare în aer liber și sportivi de performanță, toți dispuși să contribuie la viitorul nostru”, scriu organizatorii.

Fidelity by Iulius Mall

Organizațiile non-profit, grupurile de inițiativă, companiile sau persoanele fizice propun proiecte, iar alergătorii care doresc să se înscrie în competiție pot să aleagă un proiect pe care îl susțin prin taxa de participare și prin mobilizarea unui cerc de susținători care împărtășesc aceeași dorință. 

Pentru eveniment va fi creată o platformă de strângere de fonduri, prin intermediul căreia vor putea fi sprijinite inițiativele care vor ajuta la creșterea calității vieții în Banatul Montan.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns